نشست کرونا و آسیب‌های اجتماعی با تأکید بر خودکشی برگزار شد

حفظ سلامت روانی نیازمند شناخت علمی است

معاون سیاسی استاندار ایلام گفت: بهره‌گیری از ظرفیت اساتید دانشگاه، کار پژوهشی و میدانی و ارائه راهکارهای علمی و مستدل راه برون رفت از آسیب های اجتماعی است.
حفظ سلامت روانی نیازمند شناخت علمی است | بیمارستان سیدالشهداء یزد

” الیاس فتاحی” در نشست هیئت اندیشه‌ورز که با حضور استان‌های ایلام ، کرمانشاه ، لرستان و کهگیلویه و بویراحمد در فضای مجازی با دستور کار “کرونا و آسیب های اجتماعی با تأکید بر خودکشی” برگزار شد، اظهار کرد: شناسایی علل افزایش آسیب های اجتماعی در دوران کرونا نیازمند بهره گیری از ظرفیت اساتید دانشگاه، کار پژوهشی و میدانی و ارائه راهکارهای علمی و مستدل برای برون رفت از آسیب های اجتماعی است.

وی با بیان اینکه باید با استفاده از ظرفیت دانشگاه ها و محققین زمینه شناسایی آسیب های اجتماعی فراهم و با برنامه ریزی و کار عملیاتی راهکارهای حل مسأله ارائه شوند، گفت: در بحث کاهش آسیب های اجتماعی و خودکشی ایلام به عنوان پایلوت چهاراستان انتخاب شده که ضرورت دارد تحقیقات گسترده ای از علل و عوامل آسیب ها ی اجتماعی و خودکشی در ایلام شناسایی تا اقدامات و راهکارهای علمی و هدفمند لازم در این زمینه به کار گیری شوند و به عنوان پیش زمینه ای برای استانهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری با اشاره به علل ایجاد آسیب های اجتماعی و زمینه های افزایش آنها در جامعه گفت : یکی از ضروری‌ترین مسائل امروز جامعه ما، حفظ سلامت روانی و اجتماعی است که نیازمند برنامه ریزی مدون، شناخت علمی و ارائه راهکارهای مناسب است.

وی با اشاره به همه گیری بیماری کرونا در کشور و تاثیرات آن بر سلامت عمومی و نظام اجتماعی، خاطر نشان کرد: متاسفانه ویروس کرونا امروزه نه تنها زندگی و سلامت میلیون ها انسان را مورد تهدید قرار داده و مرگ و میر و آسیب های جسمی به همراه داشته بلکه باعث ایجاد فاجعه روانی در کل جهان شده و باعث ایجاد استرس، اضطراب و افسردگی شدید در بخشی از جامعه شده است.

فتاحی تاکید کرد: نقش اساتید دانشگاه و راهکارهای متنوع در زمینه کاهش آسیب ها می توانند راه برون رفت از این وضعیت را در اختیار دولتمردان قرار دهد.

وی خواستار هم اندیشی محققین و اساتید دانشگاه این چهار استان برای ارائه راهکارها شد و تصریح کرد: انتخاب ایلام به عنوان پایلوت مرکز امور اجتماعی کشور این فرصت را بوجود آورده که با هم اندیشی و همفکری زمینه حل مسائل و معضلات اجتماعی غرب کشور را مرتفع کرد.

معاون سیاسی و امنیتی به ارائه ی پیشنهادات و پژوهش های متنوع در حوزه های مختلف پرداخت و گفت: انجام طرح های تحقیقات توسط دستگاهها ، اجرای پایان نامه ها و برگزاری کارگاههای آموزشی تاب آوری ، حمایت از پژوهش های کاربردی ، و ارائه راهکارها و پیشنهادات توسط هیئت های اندیشه ورز می توانند مدیران را در اتخاذ تصمیمات و راهکارها یاری نماید .

وی در پایان تصریح کرد: امیدواریم با ارائه راهکارهای مناسب بتوانیم در این زمینه اقدامات مناسبی را انجام دهیم و این نشست در بحث آسیب های اجتماعی تأثیرگذار باشد و خروجی مناسبی را در سطح جامعه شاهد باشیم.